Go to the top

Spirituális választerápia

A spirituális választerápia (SVT) gyors és hatékony módszer, hogy feltárjuk életünkben lévő akadályok és nehézségek valódi okait.

Milyen területeken használható?

Címszavakban – megfelelési kényszer, tehetetlenség, alárendeltség, elhagyatottság érzése, kiszolgáltatottság, elvesztés, megcsalás, őszintétlenség, megbecsülés hiánya, kihasználtság, meg akarnak változtatni, elhanyagoltság, önbizalomhiány, ragaszkodás, teljesítménykényszer, önértékelési problémák.

A technika segítségével kideríthetőek azok a hitrendszerek és hiedelmek, amelyek megértése és tudatosítása révén új minőséget élhetünk meg.

Az eredmény akár egy alkalom után is tapasztalható.

Hogyan működik?

Az SVT-t alkalmazó egy inga és egy táblázatrendszer segítségével ( melyet Robert E. Detzlernek köszönhetünk  ) azonosítja be azokat a programokat, negatív energiákat amiket át kell alakítani.
A rendszer az ember tudat alatti elméjével dolgozik, így a rejtve maradt gondolatok és érzésekkel lehet dolgozni. A tartós eredményhez viszont szükség van az egyén tiszta szándékához, hogy mindent megtesz a változás érdekében.

Az SVT alatt, a közös tudat alatti részünkön keresztül dolgozunk egymással. A feltett kérdésekre  ideomotoros válasz útján kapjuk az információkat, melyet az inga mozgása jelez a táblázatok felett. Így a tudatos elménk nem befolyásolja a válaszainkat és értékes válaszokat kaphatunk az ügyek beazonosítására.

SVT folyamata

Mielőtt megérkezel előtte egy teljes tisztítást végzek. A “tisztítás” mint szó annyit tesz, hogy tudat alatti szinten oldjuk az egyes blokkokat amik gátolnak Téged. A közös munkára való felkészítés során már az alap folyamatokat elvégezem. Érkezésed után meghatározzuk az ügyet ( párkapcsolati, szülői, munka ) amivel dolgozni fogunk. Ezt követően vizsgáljuk meg részletesen a nehézségek okait.  A közös munka során beszélgetés segít feltárni a hiedelmeinket és blokkjainkat, amit együtt formálunk és alakítunk át.

Bejelentkezéshez kattints ide

Fontos tudni, hogy az ember nem egy robot. Nincs csavar, se behangoló szerkezet. Ha nem oldódik meg az adott probléma

NE ADD FEL!